جمعه ١٠ فروردين ١٤٠٣
اخبار > مطالعات آمایش با رویکرد مشارکتی تدوین می شود


  چاپ        ارسال به دوست

معاون سازمان مدیریت و برنامه ریزی اردبیل:

مطالعات آمایش با رویکرد مشارکتی تدوین می شود

 

معاون هماهنگی برنامه و بودجه سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان اردبیل گفت: مطالعات آمایش استان اردبیل با رویکرد مشارکتی تدوین و تهیه می شود که کار اجرایی در این زمینه آغاز شده است.

حسینقلیزاده در گفتگو با حوزه ریاست و روابط عمومی سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان اردبیل اظهار کرد: بروزرسانی و بازنگری آمایش استان اردبیل از طریق مناقصه به شرکت مهندسی مشاور مآب واگذار شده تا به عنوان پیمانکار این مطالعات را به سرعت انجام دهد.

وی خاطرنشان کرد: ما نیز به عنوان کارفرما از مشاورین و مجریان این شرکت خواستیم تا بازدیدی را از مناطق مختلف استان انجام دهند تا جمع آوری آمار و اطلاعات به شکل دقیق و با همکاری فرمانداری ها و مدیران دستگاههای اجرایی شهرستان ها انجام شود.

معاون سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان اردبیل ادامه داد: البته ما در این مطالعات تنها به آمار و اطلاعات دستگاههای اجرایی استناد نمی کنیم بلکه با یک رویکرد مشارکتی از مناطق مختلف استان فاز دوم مطالعات آمایش استانی و همچنین بازنگری در فاز اول به انجام برسد.

حسینقلیزاده ادامه داد: اعضای شرکت مهندسی مآب به مدت یک هفته و بر اساس برنامه زمانبندی از کل شهرستان های استان اردبیل بازدید کردند به طوری که بر اساس برنامه ریزی فرمانداران و مدیران دستگاههای اجرایی اعضای این شرکت مهندسی از مناطق مختلف پروژه ها و طرح های متعدد، فرصت های گردشگری، تاریخی ، طبیعی و طرح های متعدد حوزه آب، راه، جهاد کشاورزی و ...بازدیدهایی را انجام دادند.

وی گفت: در جلساتی که برگزار کردیم اعضای حاضر در جلسه دیدگاه های خود را در مورد فرآیند توسعه شهرستان، فرصت ها و تهدیدها ، نقاط قوت و ضعف، امکانات و زیرساخت های مورد نیاز به شکل بالفعل مطرح کردند تا از ایده های آنها در تدوین این سند بهره گرفته شود.

معاون هماهنگی برنامه و بودجه سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان اردبیل افزود: در این جلسات که به شکل پربار و طرح سوالات و پیشنهادات مختلف همراه بود سعی شد ابهامات برطرف شود تا در کنار قابلیت ها  و توانمندهای هر منطقه محرومیت ها و عقب ماندگی ها نیز در نظر گرفته شود تا سند آمایش استان به شکل کامل و با لحاظ کردن تمام جوانب امر تهیه شود.

حسینقلیزداه تصریح کرد: حتی در این بازدیدها از روستاهای هدف گردشگری و ابنیه های تاریخی نظیر شهریری در مشگین شهر بازدیدها انجام شد و قرار  شد برخی اطلاعات نیز با کمک فرمانداری ها و مدیران دستگاههای اجرایی تهیه و تدوین شده تا در اختیار شرکت مجری قرار گیرد.

وی بیان کرد: با توجه به اینکه این سند به شکل مشارکتی و با استفاده از ظرفیت کارشناسان و نخبگان استانی تهیه و تدوین خواهد شد امیدواریم در فاز نهایی بتوانیم یک سند راهگشا و قابل قبول را تهیه و تدوین کنیم.

معاون سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان اردبیل اظهار امیدواری کرد؛ تا آخر سال این سند جمع بندی و تدوین شده با توجه به آمار و اطلاعاتی که دستگاهها و فرمانداری ها در اختیار شرکت مجری قرار می دهند بتوانیم به اهداف مورد نظر دست یابیم.

حسینقلیزاده گفت: قرار شده نمایندگان ثابت ادارات برای حضور در جلسات این کمیته حاضر شوند تا در صورت نیاز از مشاوران و راهنمایی های مختلف در تدوین این مطالعات جامع بهره گرفته شود.

وی اضافه کرد: سند آمایش ماهیت شهرستانی ندارد بلکه یک مطالعات جامع استانی است که متفاوت از سند توسعه شهرستان هاست که با تاکید استاندار اردبیل در شهرهای مختلف قرار است به انجام برسد.

معاون هماهنگی برنامه و بودجه سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان اردبیل در پایان اظهار کرد: در برنامه ششم توسعه هم بر تدوین سند آمایش ملی و هم استان ها تاکید شده که ما بر همین مبنا کار و برنامه اجرایی را در این زمینه شروع کردیم.

وی در پایان از فرمانداران شهرستان ها از بابت همکاری همه جانبه تقدیر و تشکر کرد.

 


٠٨:١٠ - سه شنبه ١٢ تير ١٣٩٧    /    شماره : ٨٠٨    /    تعداد نمایش : ١٠٨٢


نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر:
 

خروج




منو اصلی
آمار بازدید
 بازدید این صفحه : 6080
 بازدید امروز : 1431
 کل بازدید : 2199789
 بازدیدکنندگان آنلاين : 2
 زمان بازدید : 0/6563

 

تمامي حقوق اين سايت متعلق به سازمان مديريت و برنامه ريزي استان اردبیل بوده و استفاده از  مطالب آن با ذكر منبع بلامانع است.