پنج شنبه ٠٩ فروردين ١٤٠٣
اخبار > 100 درصد اعتبارات 1400 جذب شد


  چاپ        ارسال به دوست

رئيس سازمان مديريت و برنامه‌ريزي اردبيل:

100 درصد اعتبارات 1400 جذب شد

رئيس سازمان مديريت و برنامه‌ريزي استان اردبيل گفت: 100 درصد اعتبارات استان اردبیل در سال 1400 جذب شده است.
به گزارش حوزه ریاست و روابط عمومی سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان اردبیل، در هفتمين جلسه شوراي برنامه‌ريزي و توسعه استان اردبيل در استانداري اردبيل اظهار كرد: 31 شهريور پايان سال مالي 1400 بود كه با تاكيد استاندار اردبيل و تلاش و پيگيري مديران دستگاه‌هاي اجرايي شاهد جذب صد درصدي اعتبارات در سال مالي 1400 بوديم.
وي تصريح كرد: هيچ‌گونه برگشتي اعتبار به خزانه را شاهد نبوديم و در كنار جذب صد درصدي اعتبارات استان در سال گذشته، موفق شديم از محل سفر رئيس جمهور نيز منابع مورد نياز را براي توسعه استان جذب كنيم.
اعتبارات سفر رئیس جمهور صرف پروژه های پیشران شد
رئيس سازمان مديريت و برنامه‌ريزي استان اردبيل گفت: سال گذشته از محل سفر رئيس جمهور يك‌هزار و 400 ميليارد تومان اعتبار به استان اختصاص يافت كه بيشتر صرف اجراي پروژه‌هاي پيشران توسعه استان نظير راه آهن، راه‌ها، سدها، بيمارستان‌ها، پاياب سد خداآفرين و ديگر طرح‌هاي مهم و اساسي شد.
شايقي افزود: در 2 ماه و 10 روز گذشته كه اعتبارات سال 1401 به استان ابلاغ شده، 100 درصد مبادله موافقت‌نامه دستگاه‌هاي اجرايي انجام شده و تخصيص مرحله اول نيز ابلاغ شده است.
وي در بخش ديگري از سخنان خود خاطرنشان كرد: به زودي مرحله دوم اعتبارات 1401 به استان ابلاغ مي‌شود و قطعا پيگيري‌ دستگاه‌هاي اجرايي براي جذب صد درصدي اين اعتبارات به صورت استاني و ملي جز اولويت‌ها و برنامه‌ريزي‌هاي جدي است.
ظرفیت های قانونی بودجه 1401 در قالب سی دی به دستگاه ها ارسال شد
شايقي ظرفيت‌هاي قانون بودجه 1401 را يادآور شد و اضافه كرد: در قالب كتابچه و سي.دي اين ظرفيت‌هاي قانوني در اختيار دستگاه‌هاي اجرايي قرار گرفته تا نسبت به جذب اعتبارات تلاش و كوششي جدي داشته باشند.
وي بيان كرد: بيش از 85 درصد اعتبارات به صورت متمركز و در اختيار وزارتخانه‌ها است و همه دستگاه‌هاي اجرايي استان بايد پيگيري‌هاي لازم را براي جذب اين اعتبارات انجام دهند كه قطعا همراهي نمايندگان استان در مجلس را نيز در اين حوزه شاهد هستيم.
شايقي در ادامه سخنان خود اظهار كرد: توسعه استان با جذب اعتبارات ملي و رديف‌هاي متمركز امكان‌پذير است و ما تمام تلاشمان را انجام مي‌دهيم تا از طريق نهاد رياست جمهوري، سازمان برنامه و بودجه و ساير وزارتخانه‌ها بيشترين جذب اعتبارات ملي را داشته باشيم.
پرداخت 1045 میلیارد تومان اعتبار سفر
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان اردبیل تصريح كرد: قرار است يك‌هزار و 45 ميليارد تومان اعتبار ديگر از محل سفر رئيس جمهور و تعهدات سازمان برنامه و بودجه به استان ابلاغ شود تا شاهد جذب اين اعتبارات براي اجراي پروژه‌هاي زيرساختي و پيشران باشيم.
شايقي گفت: براي راه آهن اردبيل در مجموع از محل سفر رئيس جمهور تاكنون بيش از 343 ميليارد تومان منابع اختصاص يافته و در كنار آن براي توسعه چهار خطه‌هاي محورهاي مواصلاتي استان تكميل سد عمارت و پاياب برخي از سدهاي ديگر، احداث بيمارستان نجف‌زاده، خانه‌هاي بهداشت و همچنين سدهاي معيشتي و استخرهاي ذخيره آب، پروژه‌هاي زيرساختي گلخانه‌اي و طرح‌هاي نيمه‌تمام ورزشي منابع نقدي از اين محل اختصاص يافته است.
پرداخت پاداش پايان خدمت بازنشستگان 24 دستگاه اجرايي استان
رئيس سازمان مديريت و برنامه‌ريزي استان اردبيل افزود: پرداخت پاداش پايان خدمت بازنشستگان دستگاه‌هاي اجرايي استان مربوط به سال 1400 ابلاغ شده و ما پيش از اين 6 ميليارد و 320 ميليون تومان منابع را در اين حوزه پرداخت كرده بوديم.
وي در بخش ديگري از سخنان خود خاطرنشان كرد: 23 ميليارد تومان منابع جديد نيز به استان ابلاغ شده و سعي ما بر اين است تا هر چه سريعتر اين منابع را در بين 24 دستگاه اجرايي استان كه پرداخت پاداش بازنشستگان آنها باقي مانده، پرداخت كرده تا بيش از اين شرمنده بازنشستگان نشويم.
شايقي اضافه كرد: استان اردبيل از استان‌هاي پيشرو در پرداخت مطالبات بازنشستگان است و ما كمترين بدهي را به بازنشستگان داشتيم و سعي كرديم در سال‌هاي گذشته بخش عظيمي از پاداش‌ها و همچنين مانده مرخصي‌ها را نيز پرداخت كنيم.
پيگيري براي اخذ مجوز ماده 23 براي بخشي از طرح‌هاي زيربنايي
رئيس سازمان مديريت و برنامه‌ريزي استان اردبيل بيان كرد: دولت لايحه بودجه 1402 را آماده ارائه به مجلس كرده و قطعا در هفته‌هاي آينده اين لايحه تقديم مجلس شوراي اسلامي خواهد شد.
وي در ادامه سخنان خود اظهار كرد: دستگاه‌هاي اجرايي يك‌ هفته فرصت دارند تا پيشنهادات خود را براي ارائه به سازمان برنامه و بودجه با هدف اعمال نظر در لايحه بودجه 1402 ارائه كنند كه ما قطعا اين جمع‌بندي‌ها را در هفته آينده انجام خواهيم داد.
شايقي تصريح كرد: 47 پروژه ملي در استان داراي رديف اعتباري ملي هستند كه عمدتا مجوز ماده 23 آنها نيز صادر شده است.
وي از اختصاص 2 هزار و 200 ميليارد تومان منابع براي اين پروژه‌ها و طرح‌هاي ملي خبر داد و گفت: نمونه اين طرح‌ها راه آهن، توسعه بزرگراه‌ها، تكميل سدها و پاياب سد خداآفرين است كه با همكاري جهاد كشاورزي و آب منطقه‌اي به عنوان طرح ملي در حال اجرا است.
47 پروژه ملی در اولویت تکمیل قرار دارد
شايقي افزود: در كنار اين طرح‌ها، تكميل بيمارستان‌ها، توسعه طرح‌هاي فاضلاب، آبرساني به شهر اردبيل و ساير پروژه‌ها در مجموع 47 پروژه ملي را شامل مي‌شود كه سعي خواهيم كرد در بودجه سال آينده نيز رديف اعتباري ملي براي اين پروژه‌ها در نظر گرفته شود.
وي از پيگيري برخي دستگاه‌هاي اجرايي نظير راه و آب منطقه‌اي براي جذب اعتبارات بيشتر در بودجه سال آينده قدرداني كرد و ادامه داد: ماده 23 برخي طرح‌ها بايد اخذ شود كه تونل اسالم به خلخال و برخي طرح‌هاي گردشگري است كه سعي بر اين است تا ماده 23 اين طرح‌ها دريافت شود.
شايقي در بخش ديگري از سخنان خود خاطرنشان كرد: دانشگاه محقق اردبيلي و علوم پزشكي نيز طرح‌هاي توسعه‌ متعددي در دست اقدام دارند كه اميدواريم در كوتاهترين زمان شاهد تكميل و بهره‌برداري از آنها باشيم.
وي اضافه كرد: در كنار پيگيري طرح‌هاي اجرايي از محل ماده 23، قطعا اولويت بودجه سال 1402 تخصيص منابع براي مصوبات سفر رئيس جمهور و پروژه‌هايي با پيشرفت 80 درصد است كه در استان اردبيل مي‌توانيم در اين زمينه ورود خوبي را داشته باشيم.
برنامه هفتم توسعه و طرح‌هاي كليدي براي اردبيل
رئيس سازمان مديريت و برنامه‌ريزي استان اردبيل به تدوين برنامه هفتم توسعه نيز اشاره كرد و ادامه داد: اين برنامه با رويكرد پيشرفت اقتصادي توأم با عدالت منطبق بر سياست‌هاي مقام معظم رهبري در حال تدوين نهايي است كه سعي شده در اين برنامه از كلي‌گويي پرهيز شده و تبيين درست مسائل رقم بخورد.
شايقي اظهار كرد: به دنبال ابلاغ سياست‌هاي كلي نظام از سوي مقام معظم رهبري براي تدوين برنامه هفتم توسعه، دولت تلاش مي‌كند تا با رويكرد پيشرفت اقتصادي توأم با عدالت اين برنامه را به مجلس ارائه كرده و در چهار ماه آينده مورد بررسي دقيق‌تر قرار گيرد.
وي تصريح كرد: برخي چالش‌ها در كشور بايد در برنامه هفتم توسعه رفع شود كه از جمله اين چالش‌ها مي‌توان به مشكلات و تنگناهاي اقتصادي، مسائل انرژي، آب و امنيت غذايي اشاره كرد.
شايقي گفت: برنامه هفتم توسعه در قالب دستورالعملي به استان‌ها ابلاغ شده كه در قالب 12 محور كليدي و 15 موضوع پيگيري‌ها انجام مي‌شود تا ما بتوانيم در حوزه‌هاي انرژي، ترانزيت، معدن، توسعه صنعتي و رفع چالش‌هاي صندوق‌هاي بازنشستگي، امنيت غذايي و بسياري از مسائل و موضوعات ديگر راهكارهايي را ارائه كنيم.
دولت به دنبال اصلاح ساختارهای اقتصادی است
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان اردبیل به تبيين مسائل كليدي در برنامه هفتم توسعه نيز اشاره كرد و افزود: ثبات اقتصادي با اصلاح ساختار نظام بودجه‌ريزي و بانكي، بهبود فضاي كسب و كار، توجه به ظرفيت‌هاي حوزه مسكن و معدن، ترانزيت، تقويت امنيت غذايي، رفع چالش‌هاي حوزه آب و صندوق‌هاي بازنشستگي از رويكردهاي اصلي خواهد بود.
شايقي در بخش ديگري از سخنان خود خاطرنشان كرد: ما آمادگي داريم تا در احكامي كه براي اين برنامه‌ها و طرح‌هاي الگويي ارائه مي‌شود چالش‌هاي استان را نيز در حوزه آب، الگوي كشت، توسعه راه‌ها و ترانزيت و نظام درآمد و هزينه‌اي ارائه كنيم تا در برنامه هفتم توسعه با راهكار درست علمي بتوان مشكلات و چالش‌ها را رفع و به تقويت نظام اقتصادي كمك كرد.
رئيس سازمان مديريت و برنامه‌ريزي استان اردبيل بيان كرد: با توجه به ظرفيت‌هاي استان در بخش گردشگري، اردبيل عضو كارگروه گردشگري سازمان برنامه و بودجه انتخاب شده و تلاش بر اين است تا در اين زمينه رويكردها و برنامه‌ريزي‌هاي دقيق و منسجم انجام شود.


١٣:١٥ - شنبه ١٢ آذر ١٤٠١    /    شماره : ٢٥١٧    /    تعداد نمایش : ٨٠


نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر:
 

خروج




منو اصلی
آمار بازدید
 بازدید این صفحه : 827114
 بازدید امروز : 831
 کل بازدید : 2198226
 بازدیدکنندگان آنلاين : 2
 زمان بازدید : 0/5312

 

تمامي حقوق اين سايت متعلق به سازمان مديريت و برنامه ريزي استان اردبیل بوده و استفاده از  مطالب آن با ذكر منبع بلامانع است.