جمعه ٠٧ ارديبهشت ١٤٠٣
اخبار > احداث بیمارستان 1000 تختخوابی از پروژه‌های اولویت‌دار اقتصاد مقاومتی


  چاپ        ارسال به دوست

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان اردبیل:

احداث بیمارستان 1000 تختخوابی از پروژه‌های اولویت‌دار اقتصاد مقاومتی

 

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان اردبیل گفت: احداث بیمارستان هزار تختخوابی از پروژه‌های اولویت‌دار ستاد اقتصاد مقاومتی است.

به گزارش حوزه ریاست و روابط عمومی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان اردبیل، داود شایقی اظهار کرد: تلاش می‌کنیم تا در سفر پیش روی رئیس جمهور به استان اردبیل مجوز احداث این بیمارستان را گرفته و زمینه اجرایی شدن آن را فراهم کنیم.

وی به تعداد پروژه‌های عمرانی استان اعم از احداثی و توسعه‌ای اشاره و خاطرنشان کرد: به نسبت سال 92 تعداد پروژه‌های احداثی و توسعه‌ای روند روبه رشدی را دارد به طوری که 2 هزار پروژه نیمه تمام در استان اردبیل با بودجه سالانه در اولویت تکمیل و راه‌اندازی است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان اردبیل پروژه‌های مهم آب‌های مرزی با تخصیص بودجه از محل صندوق توسعه ملی را یادآور شد و بیان کرد: پایاب سد خدافرین و سد عمارت و عنبران در این حوزه به سرعت در حال اجراست.

شایقی در مورد پروژه‌های حوزه راهسازی نیز گفت: دوبانده کردن اردبیل به سرچم و اردبیل به مغان و همچنین اتصال ماجولان به ماسوله و جاده کلور به درام در راستای توسعه زیرساخت‌های حمل و نقل استان اردبیل در حال مطالعه و اجراست.

وی افزایش چشمگیر بودجه راه آهن اردبیل را در سال 96 و افزایش سه برابری را در سال 97 یادآور شد و افزود: تامین فاینانس احداث راه آهن اردبیل براساس وعده ریاست جمهوری در سفر به استان اردبیل تحقق پیدا کرده است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان اردبیل ادامه داد: بهره‌برداری از پروژه راه آهن اردبیل در دهه فجر سال 99 و اتصال آن به خط ریلی جمهوری آذربایجان به انجام می‌رسد.

شایقی در مورد برنامه‌های توسعه اقتصادی و اشتغالزایی روستاهای استان اردبیل در دولت تدبیر و امید اظهار کرد: سهم روستاهای شهرستان‌های استان اردبیل در توسعه اقتصادی و اشتغالزایی مناطق مشخص است به طوری که اردبیل، پارس‌آباد و مشگین‌شهر بیشترین سهم و سرعین، نیر و کوثر کمترین سهم را دارند.

وی با اشاره به اهداف ویژه برنامه توسعه اقتصادی و اشتغالزایی روستاها خاطرنشان کرد: شناخت علمی و تحلیل راهبردی مزیت‌ها، توانمندی‌ها و تنگناهای اساسی توسعه اقتصادی و اشتغالزایی، بسترسازی برای رفع تنگناها و بهره‌گیری از توانمندی‌های توسعه اقتصادی و اشتغالزایی و یکپارچه‌سازی هدفمند کردن و تعیین اولویت‌های سرمایه‌گذاری‌های اقتصادی اشتغالزا از این اهداف می‌باشد.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان اردبیل ضرورت تقویت ظرفیت‌های موجود و ایجاد ظرفیت‌های جدید تولیدی با تاکید بر تکمیل زنجیره ارزش و تولید را با مشارکت بخش غیردولتی یادآور شد و بیان کرد: تقویت و نهادینه‌سازی مشارکت بخش عمومی، خصوصی، تعاونی و مردمی ساکنین و ذینفعان روستاهای هدف در توسعه اقتصادی و اشتغالزایی بسیار موثر و راهگشا خواهد بود.

 

 


٠٨:٤٦ - شنبه ١٠ شهريور ١٣٩٧    /    شماره : ٨٣٥    /    تعداد نمایش : ٣٩١


نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر:
 

خروج




منو اصلی
آمار بازدید
 بازدید این صفحه : 834131
 بازدید امروز : 173
 کل بازدید : 2218108
 بازدیدکنندگان آنلاين : 2
 زمان بازدید : 0/4688

 

تمامي حقوق اين سايت متعلق به سازمان مديريت و برنامه ريزي استان اردبیل بوده و استفاده از  مطالب آن با ذكر منبع بلامانع است.