پنج شنبه ٠٦ ارديبهشت ١٤٠٣
اخبار > روستاها و مناطق عشایری بیله سوار در برنامه ریزی ها و تصمیم گیری های توسعه ای اولویت دارد


  چاپ        ارسال به دوست

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان اردبیل:

روستاها و مناطق عشایری بیله سوار در برنامه ریزی ها و تصمیم گیری های توسعه ای اولویت دارد

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان اردبیل در جلسه کمیته برنامه ریزی شهرستان بیله سوار گفت: بر اساس سرشماری سال 95، این شهرستان حدود 51 هزار نفر جمعیت دارد که 27 هزار نفر آن در روستاها و 23 هزار نفر در شهرها زندگی می کنند و شهرهای مهم آن بیله سوار و جعفرآباد می باشد و همچنین این شهرستان دارای 4 دهستان می باشد.

به گزارش حوزه ریاست و روابط عمومی سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان اردبیل، شایقی با اشاره به اینکه درصد جمعیت روستایی به شهری در این شهرستان 53 درصد می باشد، اظهار کرد: درصد جمعیت روستایی به شهری در کشور 70 به 30 است که خوشبختانه این رقم در شهرستان بیله سوار معکوس بوده و بالای 50 درصد یعنی 27 هزار نفر در روستاهای بالای 200 خانوار زندگی می کنند.

وی افزود: با توجه به آمارهای جمعیتی این شهرستان ، بایستی محورهای توسعه نیز مشخص و تصمیم گیری ها بر اساس این شاخص های جمعیتی و به منظور جلوگیری از مهاجرت روستاییان به شهرها صورت گیرد.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان اردبیل بیان کرد: روستاها و جمعیت عشایری شهرستان بیله سوار در برنامه ریزی ها  و تصمیم گیری های توسعه ای از اولویت اساسی برخوردارند.

شایقی با بیان اینکه در شهرها زمینه اشتغال کم هست ، تصریح کرد: با تلاش ها و حرکت های کوچک در مناطق روستایی می توانیم گام های موثری را در زمینه اشتغال جوانان برداریم.

وی اظهار کرد: جمعیت بیکار استان اردبیل حدود 65 هزار نفر می باشد که حدود 36 الی 40 درصد این بیکاران را فارغ التحصیلان دانشگاهی تشکیل می دهند و سهم شهرستان بیله سوار از جمعیت بیکار استان 4 درصد می باشد.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان اردبیل به وجود کشت و صنعت پارس و حوزه های آبخیز و اهمیت توسعه کشاورزی در شهرستان بیله سوار اشاره کرد و افزود: دغدغه اصلی مردم در این شهرستان اشتغال جوانان می باشد که امید می رود در سال حمایت از تولید کالاهای ایرانی با راه اندازی واحدهای تولیدی غیرفعال و راکد و حمایت از سرمایه گذاران و کمک به زیرساخت های سرمایه گذاری ها مدیران و مسئولان همت گمارند.

وی ادامه داد: پروژه هایی که بالای 70 یا 80 درصد پیشرفت فیزیکی داشته و با تزریق کم ترین اعتبارات به بهره برداری می رسند و همچنین پروژه هایی که از نیازهای اساسی و ضروری شهرستان بوده و یا در اشتغال جوانان نقش اساسی دارند از اولویت توزیع اعتبار برخوردار می باشند.

شایقی با اشاره به اینکه 20 درصد اعتبارات در اختیار شهرستان هاست و 80 درصد اعتبارات عمرانی در اختیار وزارتخانه هاست ، یکی از معیارهای ارزیابی عملکرد مدیران میزان استفاده از اعتبارات متمرکز است.

وی بیان کرد: یکی از اقدامات اخیر و شایسته سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان استخراج کد ردیف های اعتبارات است که به صورت کتابچه ای چاپ و در اختیار مدیران دستگاههای اجرایی و هم مجمع نمایندگان استان قرار داده شده و پیگیری جدی مدیران را و مسئولان را در این زمینه اساسی است.

رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان اردبیل با بیان اینکه ما مسائل ملی و اساسی شهرستان ها را دنبال می کنیم خاطرنشان کرد: ما پروژه راه آهن به شمال استان را به جد پیگیری می کنیم و همچنین موضوع چهاربانده بیله سوار – پارس آباد ، و بیله سوار- گرمی به عنوان پروژه اصلی و تکمیل زیرساخت های شهرک های صنعتی ناحیه صنعتی روح کندی در شهرستان بیله سوار از اولویت های اساسی است.

 

 

 

 

 

 


١١:٠٨ - شنبه ٢٣ تير ١٣٩٧    /    شماره : ٨١٤    /    تعداد نمایش : ٣٩٩


نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر:
 

خروج




منو اصلی
آمار بازدید
 بازدید این صفحه : 833867
 بازدید امروز : 880
 کل بازدید : 2217353
 بازدیدکنندگان آنلاين : 3
 زمان بازدید : 0/4844

 

تمامي حقوق اين سايت متعلق به سازمان مديريت و برنامه ريزي استان اردبیل بوده و استفاده از  مطالب آن با ذكر منبع بلامانع است.