جمعه ١٠ فروردين ١٤٠٣
اخبار > نشست كارگروه اقتصاد مقاومتي منطقه دو كشوري در سنندج برگزار شد


  چاپ        ارسال به دوست

نشست كارگروه اقتصاد مقاومتي منطقه دو كشوري در سنندج برگزار شد

به گزارش حوزه ریاست و روابط عمومی سازمان مديريت و برنامه ريزي استان اردبیل؛ سومين جلسه كارگروه اقتصاد مقاومتي منطقه دو كشوري با حضور نمايندگان سازمان مديريت و برنامه ريزي استان هاي آذربايجان شرقي، آذربايجان غربي، اردبيل و كردستان روز يكشنبه 24 آذر 98 با محوريت آب و حمل و نقل در سازمان مديريت و برنامه ريزي استان كردستان برگزار گرديد.

 

در اين جلسه كه مديران دستگاه هاي اجرايي راه و شهرسازي و آب منطقه اي از چهار استان فوق نيز حضور داشتند، اكبر محمدي معاون برنامه ريزي سازمان مديريت و برنامه ريزي استان كردستان با اشاره به اينكه اين نشست ها قطعاً خروجي هاي ارزشمندي در زمينه همكاريهاي مشترك و توسعه منطقه اي خواهد داشت، اظهار كرد: هم گرايي و هم افزايي منطقه اي و نيل به اهداف مشترك توسعه اي در حوزه هاي آب و حمل و نقل مهمترين دستوركار اين نشست است.

وي در گزارشي با اشاره به اينكه پتانسيل هاي زيادي در زمينه توسعه در حوزه هاي آب، معدن، كشاورزي، اراضي طبيعي و مرز در استان  کردستان وجود دارد، خاطر نشان كرد: در حوزه نيروي انساني مستعد و كارآمد نيز استان شرايط مناسبي دارد و نسبت جمعيت جوان و همچنين نرخ رشد در استان كردستان از ميانگين كشور بالاتر است.

شهرستان سنندج و بانه جمعيت پذيري بيشتري نسبت به ديگر نواحي استان دارند

معاون برنامه ريزي سازمان مديريت و برنامه ريزي استان کردستان گفت: يكي از بزرگترين معضلاتي كه كشور با آن دست به گريبان است نرخ بيسوادي بوده كه اين موضوع در استان كردستان نيز چالش نظام برنامه ريزي محسوب مي شود.

محمدي به پتانسيل مرز در استان اشاره و اظهار كرد: مهاجرپذيري نواحي مرزي استان خود نشان از جاذبه مرز در اين استان دارد و اين موضوع نه يك تهديد بلكه مي تواند يك فرصت براي توسعه كردستان باشد.

وي خاطر نشان كرد با بررسي وضعيت شاخص ها و زيرشاخص هاي توسعه و همچنين سيماي جمعيتي استان  کردستان مي توان گفت: دو شهرستان سنندج و بانه جمعيت پذيري بيشتري نسبت به ديگر نواحي استان دارند.

اكبر محمدي كردستان را در شاخص شادكامي جزو استان هاي برتر كشور كنوان كرد و گفت: اين موضوع در كردستان ريشه فرهنگي دارد و در حوزه موسيقي و صنايع دستي شاخص استان كردستان قابل توجه است.

رتبه كردستان در برخورداري از اعتبارات تملك دارايي هاي سرمايه اي 8 است

وي در حوزه اقتصادي رتبه برخورداري كردستان از اعتبارات تملك دارايي هاي سرمايه اي را 8 برشمرد و گفت: اگر از نظر شاخص سرانه اين موضوع را بسنجيم سرانه برخورداري كردستاني ها از اعتبارات تملك دارايي هاي سرمايه اي 15 مي باشد.

به گفته معاون برنامه ريزي سازمان مديريت و برنامه ريزي استان کردستان ، بهره وري اقتصادي در كردستان به دليل سنتي بودن فعاليت هاي بخش كشاورزي كه اتفاقاً مهمترين بخش اقتصاد استان است، پايين مي باشد.

وي تصريح كرد: كردستان يكي از استانهاي داراي پتانسيل بالاي معدني است و رتبه كردستان از نظر پتانسيل هاي معدني در كشور 3 مي باشد و كردستان با دارا بودن 30 درصد طلاي كشور،  اولين توليد كننده طلاي به شمار مي رود.

در ادامه اين نشست نمايندگان دستگاه هاي راه و شهرسازي و شركت هاي آب منطقه اي و نيز نمايندگان سازمان مديريت و برنامه ريزي استان هاي حاضر به ارائه موضوعات كارشناسي پيرامون دستوركار جلسه پرداختند.

 

 


١٠:٠٦ - دوشنبه ٢٥ آذر ١٣٩٨    /    شماره : ١٤٥٢    /    تعداد نمایش : ٣٥٢


نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر:
 

خروج




منو اصلی
آمار بازدید
 بازدید این صفحه : 827347
 بازدید امروز : 766
 کل بازدید : 2199121
 بازدیدکنندگان آنلاين : 3
 زمان بازدید : 0/5469

 

تمامي حقوق اين سايت متعلق به سازمان مديريت و برنامه ريزي استان اردبیل بوده و استفاده از  مطالب آن با ذكر منبع بلامانع است.