سه شنبه ٠٤ ارديبهشت ١٤٠٣
اخبار > سند آمایش اردبیل کتابخانه‌ای نخواهد بود


  چاپ        ارسال به دوست

استاندار اردبیل:

سند آمایش اردبیل کتابخانه‌ای نخواهد بود

استاندار اردبیل گفت: تا یک ماه آینده سند آمایش استان اردبیل نهایی شده و به هیچ وجه این سند کتابخانه‌ای نخواهد بود.

به گزارش حوزه ریاست و روابط عمومی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان اردبیل، اکبر بهنامجو در جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه اردبیل اظهار کرد: بعد از نهایی شدن سند طرح تفصیلی آن به انجام رسیده تا به سرعت زمینه اجرا و عملیاتی شدن این سند را در بخش‌های مختلف در مسیر توسعه استان اردبیل شاهد باشیم.

وی حساسیت‌های تدوین این سند با همراهی نخبگان، دانشگاهیان، مدیران و نمایندگان استان در مجلس را یادآور شد و خاطرنشان کرد: در سال گذشته جلسات متعددی را با مشاور این طرح داشتیم و دیدگاه‌های کارشناسی و نظرات علمی را ارائه کردیم تا خروجی کار با بهره‌گیری از این دیدگاه‌ها و نظرات یک کار موفق و با رضایت 95 درصدی در بخش‌های تخصصی و اجرایی باشد و به هیچ وجه نباید این سند لای کتابخانه‌ها خاک بخورد.

استاندار اردبیل بیان کرد: در فرصت باقیمانده پیشنهاد کردیم تا مشاور تهیه سند آمایش استان جلسه‌ای را با دانشگاهیان و نخبگان برگزار کند تا در افق 1424 منطبق بر برنامه‌های وزارتخانه‌ها و دستگاه‌های مختلف و الگوی کلی کشوری بتوان به یک سند عملیاتی و اجرایی دست یافت.

بهنامجو اولویت توسعه استان را براساس الگوی توسعه بخش کشاورزی، گردشگری، صنعت و خدمات یادآور شد و تصریح کرد: باید هر چه سریعتر طرح تفصیلی این سند آماده شود تا همه مدیران دستگاه‌های اجرایی با مطالعه و دقت خاص در این سند بتواند براساس رویکردهای توسعه کشور و منطقه کار را به پیش برد.

وی گفت: در این سند به صیانت و حفاظت از منابع طبیعی و محیط زیست توجهی جدی شده و در کنار این امر امیدواریم جای نخبگان و استفاده از نظرات آنها در چنین اسنادی تثبیت شده باشد و به نحوی عمل کنیم تا به دور از نگاه زینتی یک برنامه عملیاتی دقیق، مطلوب و مناسب به انجام برسد.

رئیس شورای برنامه ریزی استان اردبیل از مدیران دستگاه‌های اجرایی خواست؛ تا با مطالعه دقیق و انگیزه کامل در ارائه نظرات به این حوزه وارد شوند و ملاک و معیار تدوین این سند را اولویت‌های توسعه هر شهرستان قرار دهند.

بهنامجو اضافه کرد: محورهای توسعه هر شهرستان مشخص شده به طوری که در شمال استان کشاورزی، مرکز گردشگری و جنوب استان نیز نگاه تلفیقی اولویت‌های اساسی به شمار می‌رود که در این باب ضرورت دارد در تدوین نهایی سند نیز این رویکردها مورد توجه باشد.

وی افزود: بهره‌گیری از نظرات کارشناسان و انجام یک کار علمی و تخصصی در تدوین این سند حیاتی به نظر می‌رسد و ما انتظار داریم جهتگیری دانشگاه‌ها با توسعه همه جانبه و پایدار استان همسو و هم هدف باشد.

استاندار اردبیل از دانشگاه‌ها خواست؛ تا در افق 1424 نیاز استان را از لحاظ شغلی، مهارتی و نیروهای متخصص معین کنند تا یک همخوانی بین نیاز استان به آموزش و مهارت و جذب دانشجو فراهم آید.

بهنامجو توجه به بخش‌های بهداشت، فرهنگ و اشتغالزایی را نیز در تهیه این سند ضروری اعلام کرد و گفت: قطعا این سند کیفی‌تر و مطلوب‌تر از اسناد تهیه شده در سایر استان‌ها به ویژه استان همجوار آذربایجان شرقی خواهد بود چرا که استان اردبیل سرآمد در حوزه‌های مختلف در رسیدن به اهداف و برنامه‌های تعریف شده است. 


٠٧:٥٩ - يکشنبه ٢ تير ١٣٩٨    /    شماره : ١١٧٠    /    تعداد نمایش : ٢٩١


نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر:
 

خروج




منو اصلی
آمار بازدید
 بازدید این صفحه : 832836
 بازدید امروز : 604
 کل بازدید : 2214814
 بازدیدکنندگان آنلاين : 1
 زمان بازدید : 0/5000

 

تمامي حقوق اين سايت متعلق به سازمان مديريت و برنامه ريزي استان اردبیل بوده و استفاده از  مطالب آن با ذكر منبع بلامانع است.